петак, 20. фебруар 2015.

Kako poručiti unikatne drvene rezbarene ukrase?





    Prvi korak kod poručivanja unikatnih drvenih ukrasa je da zatražite ponudu od nas. Za ponudu će nam trebati da precizirate izgled ukrasa i dimenzije. Za predavanje vašeg zahteva imate dve opcije:
 
Unikatni drveni ukrasi- Preko e-mail -a pošaljite nam skicu, crtež ili sliku ukrasa po mogućnosti iz više uglova. Navedite tašne mere na koji želite da izradimo ukras i sortu drveta od kojeg želite da bude izradjeno.
 
- U slučaju da ukras koji želite da izradite već postoji u našem katalogu samo bi ste izmenili neke parametre, potrebno je da nam pošaljete tip ukrasa , mere na koju želite da iradimo i sortu drveta.
 
    Nakon što smo primili vašu porudžbinu i izradili ponudu sledi uplata avansa u visini od 30%. Razlog je ta što priprema za proizvodnju novog ukrasa je uvek zahtevan posao i traje ponekad i više dana.
 
Unikatni drveni ukrasi u duborezu    Nakon završetka pripreme dokumentaciju šaljemo na uvid klijentu. U slučaju da mu odgovara projekat i ne želi nikakve dodatne izmene prelazimo na fazu izrade ukrasa. Dužina izrade ukrasa zavisi od naručene količine i zahtevnosti samog ukrasa.
 
 
    Nakon završetka izrade drvenih ukrasa elementi se isporučuju klijentu putem kurirske službe ili je moguće i lično preuzimanje u našem salonu. Plaćanje preostalih 70% od iznosa se vrši kod preuzimanja ukrasa ili preko računa (u tom slučaju pre izdavanja ukrasa treba da se sačeka dok iznos ne legne na naš račun). 

Duborezi u gotskom stilu
    Možemo gore navedene detalje da objasnimo preko jednog predloga: