петак, 20. фебруар 2015.

Gde postaviti drvene ukrase u duborezu?

Drveni ukras - aplikacija za nameštaj   Drvo je najviše voljen i korišćen materijal kod izrade nameštaja , raznih obloga ili svakodnevnih predmeta. Površinu drveta možemo da oplemenimo raznim drvenim derkoracionim elementima kako bi još više istakli prirodnu lepotu drveta.

   Na internetu postoji mnogo primera šta sve i kako se može implementirati ovi drveni dekoracioni elementi ali je rezultat uvek isti: lepše okruženje i topliji dom.

   Odkad drveni ukrasi se mogu kupiti posebno i naknadno implicirati na neku postojeću površinu mnogo se više udomio u stolarstvu i kod hobi majstora. I restauratori starog nameštaja je puno koriste jer lako i brzo mogu zameniti neki oštećeni drveni element.

   Drvene aplikacije se najviše koriste kod izrade nameštaja , kreveta , kuhinja , frontova , vrata , stubova ili zidnih obloga. Naravno konačna lista mesta gde se mogu postaviti ove aplikacije je skoro beskonačna ali se svi slažu da sa odabirom pravih ukrasa rezultat je jedan mnogo lepši proizvod. Zahvaljujući prirodnim karakteristikama drveta finalnu obradu možete uraditi na nekoliko načina: farbanje , lakiranje , bajcovanje , patiniranje ili samo osvežiti površinu sa uljanim namazima.

Drveni ukras na stilskom nameštaju

   Naša firma proizvodi i prodaje drvene rezbarene ukrase u raznim veličinama koji omogućuje svakom klijentu da odabere onaj proizvod koji mu najviše odgovara. U slučaju da ipak ne pronadjete ono što bi vam najviše odgovaralo kontaktirajte nas kako bi se dogovorili oko izrade unikatnog ukrasa za vas.


Za detaljne informacije posetite našu internet stranicu: Naturenterijer.com ili nas pozovite putem telefona 021/843-712 (radno vreme od 7 do 15h).